Microohmeter CA 6250

  • Mat nga 0.0001mÙ (0.1µÙ resolution) deri 2500.0Ù
  • Teston 1mA, 10mA, 100mA, 1A and 10A
  • Zgjedh llojet e metaleve
  • Kontrollon temperaturen atomatikisht dhe manualishtn
  • Mban deri ne 1500 rezultate te testeve
  • Opsion testesh automatike
  • Printon direkt informacionin
  • Bateri te brendshme te rikarikueshme
  • Kase dyfish te izoluar kunder ujit

Dorashka Dielektrike deri 36 KV

Baza natyrore e latex ka veti te shkelqyera dielektrike.
Sa me e trashe doreza, aq me e madhe eshte rezistenca elektrike.
Dizajni ergonomik siguron rehati dhe nje ndjenje me te bute dhe lejon qe doreza te vishet dhe hiqet shume lehte.

Helmet Sigurie 1000V

Helmeta e sigurise e prodhuar nga polietileni per te mbrojtur koken nga rreziqet mekanike dhe elektrike.
Perfshin parzmore plastike me gjashte pika ankorimi dhe rregullim manual.
Izolim elektrik deri në 1.000 V
Temperatura e punes: -10 ° C / + 50 ° C

Rripa Sigurimi

Rreth i plote i trupit ne perputhje me standardin EN 361. Perfshine dy pika lidhese (per t’u ngjitur lart dhe poshte) njera ne pjesen e pasme dhe tjetra ne zonen e barkut. Perfshine rripa rregullues te shpatullave dhe kembeve, si dhe rripin mbeshtetes te punes ne perputhje me standardin EN 358.