LLAMPA LED A60/A65 E27

Ofrojme materiale elektrike civile dhe industriale, projektim dhe instalim te tyre, kabinave te shperndarjes TU dhe TM, sistemeve te ndricimit, mbrojtjes kunder zjarrit, sistemeve te vezhgimit, alarmit, vidiocitofonise, automatikes, impianteve te energjise se rinovueshme diell dhe ere.

Description

LLAMPA LED E27, 9W,11W,13W,15W,18W  25.000 ORE PUNE, 3000K/4000K/6500K