Dorashka Dielektrike deri 36 KV

Baza natyrore e latex ka veti te shkelqyera dielektrike.
Sa me e trashe doreza, aq me e madhe eshte rezistenca elektrike.
Dizajni ergonomik siguron rehati dhe nje ndjenje me te bute dhe lejon qe doreza te vishet dhe hiqet shume lehte.