Showing 1–16 of 33 results

Dorashka Dielektrike deri 36 KV

Baza natyrore e latex ka veti te shkelqyera dielektrike.
Sa me e trashe doreza, aq me e madhe eshte rezistenca elektrike.
Dizajni ergonomik siguron rehati dhe nje ndjenje me te bute dhe lejon qe doreza te vishet dhe hiqet shume lehte.

Helmet Sigurie 1000V

Helmeta e sigurise e prodhuar nga polietileni per te mbrojtur koken nga rreziqet mekanike dhe elektrike.
Perfshin parzmore plastike me gjashte pika ankorimi dhe rregullim manual.
Izolim elektrik deri në 1.000 V
Temperatura e punes: -10 ° C / + 50 ° C